Bejelentkezés
TOPLISTA.APROLAND.HU

APRÓ
LAND

apróhirdetés

Info

TOPLISTA.APROLAND.HU
/uj

aproland.hu - a hirdetések földje - hirdetések, reklámok

Saját, egyedi eléréssel rendelkező, oldalt építhet néhány kattintással, amelyen bővebben tudja bemutatni termékét, szolgáltatását, ajánlatát. Nincs más dolga, mint néhány adatot megadni, pár képet feltölteni és oldalát máris reklámozhatja akár más weboldalakon is, ahol nincs lehetősége erre a bővebb bemutatkozásra.

Legújabb twittek

Keresés
APROLAND.HU - TOPLISTA
ÚJ BANNER HOZZÁADÁSA

A bannerek, hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség!
Egy e-mailcímre több (jelenleg maximum 5) banner is regisztrálható, de weboldalanként csak egy banner.
A mérőkódot VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL, A LÁTOGATÓK ÁLTAL LÁTHATÓ MÓDON ÉS HELYEN kell elhelyezni a mérni kívánt weboldalban-beléptető oldal esetén a beléptető oldalon is.  ADDIG NEM JELENIK MEG A BANNERED, AMÍG NEM RAKOD BE AZ OLDALADBA A BANNERKÓDOT!
Ezek megsértése azonnali és figyelmeztetés nélküli törlést von maga után. Figyelmeztetjük, hogy kár trükközni a bannerkód méretével, mert néhány óránként automatikusan egy script leeellenőrzi a weboldalán a bannerkód változatlan formában történő meglétét. Hiánya esetén törli a rendszer a regisztrációját.
Az oldal üzemeltetői semminemű felelősséget nem vállalnak és nem vonhatók felelősségre a rendszer használatából adódó bármely más fél fenyegető, rágalmazó, obszcén, támadó vagy illegális tartalmú megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.
Az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy a hirdetéseket indokolt esetben FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL töröljék, tartalmukat moderálják.
E-mail címének megadásával hozzájárul, hogy a http://aproland.hu/toplista illetve partner oldalai hirlevelet illetve reklám levelet küldjenek (amelyek bármikor lemondhatóak a hírlevélben található linkre kattintva).
Az oldallal kapcsolatos adatvédelmi-, jogi- és egyéb információk a Jogi információk menüpont alatt olvashat!
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Amennyiben kérdése van, vagy kiemelt helyen szeretne weboldalunkon reklámozni, keressen minket hétköznap-munkaidőben: 06-70-238-28-18
(rejtett hívóval érdemben nem tárgyalunk)

Új banner adatai
*
*
*
* (max. 30 karakter)
*
Kattintson a képre a feltöltéshez!
*
karakter (minimum 10 maximum 100 karakter)
*
*
* aproland.hu toplista #01 aproland.hu toplista #02 aproland.hu toplista #03

A gomb megnyomásával kijelentem, hogy a szabályokat elolvastam és elfogadtam!


Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_9b5eq4dvflvvm14i08q9sffqs1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0